کد خبر: ۱۱۵۲۷
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۴
«خودروکار» گزارش می‌دهد؛

عجیب‌ترین کانسپت های تاریخ +تصاویر

کانسپت در لغت به معنی مفهوم است و می توان آن را یک ایده بزرگ دانست که شاید متعلق به زمان حال نباشد. خودروهای کانسپت نیز از این مقوله مستثنی نیستند و گاهی با ایده هایی روبرو می شویم که شرایط تولید آن ها در سال های دور فراهم خواهد شد.
به گزارش خبرنگار خودروکار، رونمایی از خودروهای مفهومی شاید در سال های اخیر بسیار رونق گرفته باشد اما موضوعی نیست که به سال های اخیر محدود شود چرا که از ابتدای تاریخ خودروسازی، گاها طرح هایی بوده اند که فراتر از زمان خود حرکت کرده اند.  خودروسازان از سال ها پیش طرح های خاص خود را در غالب کانسپت تولید می کردند و با الگو گرفتن از آن، محصولات دیگری را تولید می کردند. در این گزارش قصد داریم به سراغ عجیب ترین کانسپت هایی برویم که در طول تاریخ از سوی خودروسازان بزرگ ارائه شد ولی هیچگاه به تولید نرسید.

لامبورگینی مارزال



در میانه دهه ۶۰ میلادی، لامبورگینی به دنبال ساخت یک خودروی اسپرت فراتر از زمان خود رفت و با رونمایی از مارزال تا حدی به خواسته خود رسید. این خودرو که بخش اعظمی از طراحی آن شیشه ای بود به عنوان یکی از عجیب ترین طرح های لامبورگینی همیشه در تاریخ باقی خواهد ماند. این خودرو که الهام بخش مدل اسپادا بود یک پیشرانه V6‌ با قدرت ۱۷۵ اسب بخار داشت.

آلفارومئو کارابو



این خودرو توسط طراحی مشهوری به نام مارسلو گاندینی ساخته شد و هیچوقت به تولید نرسید. کارابو که در سال 1968 معرفی شد با همه عجیب بودنش توانست اثر مثبتی بر صنعت خودروسازی داشته باشد. این خودرو که یک پیشرانه مرکزی V8 داشت طرح خود را از لامبورگینی میورا گرفته بود و برای اولین بار درهایی را معرفی کرد که رو به بالا باز می شدند. این درب ها بعدها در لامبورگینی کونتاش که طراحش همین فرد بود نصب شد.

مازراتی بومرنگ



 مازراتی در طول سال های فعالیت خود گاها ایده های عجیب و غریب هم داشته است که از مهمترین آن ها می توان به بومرنگ اشاره کرد. این خودرو در نگاه اول به هیچ چیزی شبیه نیست اما ایده اصلی آن از آلفارومئو کابارو گرفته شده است. مازراتی برای این مدل از پیشرانه 4.7 لیتری V8 استفاده کرد که پیش از این بر روی مازراتی بورا به کار رفته بود.

جنرال موتورز سان‌رایسر



جنرال موتورز در طول تاریخ خودروسازی همیشه تاثیرگذار واقع شده و به عنوان یکی از شرکت های پیشرو از آن یاد می شود. این شرکت در سال 1987 هم به دنبال همین هدف یکی از خودروهای عجیب خود را ساخت و به یک سفر طولانی به دور استرالیا فرستاد. این خودرو که به نام سان‌رایسر شناخته می شود از 7200 سلول خورشیدی ساخته شده بود و می توانست به سقف سرعت ۱۲۰ کیلومتر بر ساعت برسد. این خودرو تنها یک صندلی داشت که از این لحاظ به هیچ عنوان کاربردی نبود.

ب ام و E1



این خودرو برای اولین بار در سال 1991 معرفی شد سپس در سال 1993 دچار تحول گشت. با این حال ب ام و برای اولین بار یک خودروی بسیار کوچک برقی را معرفی می کرد که در صنعت خودروسازی یک اتفاق جدید به شمار می رفت. این خودرو در سال 1993 با سه موتور برقی، بنزینی و هیبرید کار می کرد ولی هیچوقت به تولید نرسید. بسیاری از کارشناسان E1 را پدربزرگ خودروهای برقی مخصوصا مدل i3 می دانند. البته طراحان اعتقاد داشتند این خودرو به حدی بد چهره است که به هیچ عنوان در بازار به فروش نمی رود. ب ام و با خرید شرکت مینی در سال 1994 تقریبا از فکر تولید یک خودروی کوچک خارج شد.

مترجم خودروکار: محمد امین زمانی

منبع : msn.com

انتهای پیام/

روزنامه های اقتصادی
آخرین اخبار